Resultaat 1–24 van de 81 resultaten wordt getoond

AKG P170 richtmicrofoon

 10,00

Een stel pencil-microfoons is nooit weg. Of het nu om close-miking van een snaredrum of tom gaat, of overhead inzet bij drumkits, koren of instrumentgroepen: een kleinmembraan condensatormicrofoon is altijd handig. AKG weet dat en biedt bijvoorbeeld deze Project P170. Een ‘General Purpose Instrumental Microphone’ uit de Project Studio-serie. Alles is aan boord om heldere opnames te maken van een veelheid aan instrumenten. Deze lichte microfoon heeft daarbij een uitstekende transientrespons.

American DJ VBAR kit

 22,50

American DJ VBar Pak pakket bestaat uit twee Vbars, een handige draagtas, speciaal ontworpen voor de LED-bars en een infrarood draadloze afstandsbediening. De LED-bars zijn multifunctioneel. Gebruik ze tijdens opnames of modeshows vanwege de flikkervrije werking, of om podia of dansvloeren te belichten. LED-lampen zijn bovendien erg populair omdat ze weinig tot geen warmte afgeven.

American DJ VF1300 rookmachine

 20,00

De VF1300 van American DJ is een serieuze rookmachine met een forse uitstoot, een uitstoot van maar liefst 450 m3 per minuut is genoeg om een grote zaal of decor in nevelen te hullen!

Zo wordt een film set net een tikkeltje spannender.

American DJ VF400 rookmachine

 12,50

In een wat kleinere ruimte een rook effect creëren? Dan is deze American DJ VF400 uitermate geschikt. De rookmachine is voorzien van een bijzonder efficiënt verwarmingselement van 400 Watt en geschikt voor rookvloeistof op waterbasis.

Aputure Amaran 100x Bi-Color LED Light

 15,00

De Aputure Amaran 100x Bi-Color LED Light is een COB (Chip on Board) LED lamp.

De Lamp heeft een 100W COB met een vergelijkbare lichtopbrengst met een 400W Tungsten lamp. Daarnaast heeft de lamp een temperatuurbereik van 2700K tot 6500K. Ook is de kleurnauwkeurigheid van de lamp erg hoog met een CRI van 95 en TLCI van 96. Verder is de lamp dimbaar van 100% tot 0%.

Aputure Lantern

 8,00

Aputure Lantern met bowens mount.

Je kan de Aputure Lantern binnen enkele seconden klaar maken voor gebruik. Als filmmakers moet je snel bewegen en je verlichting mag je niet in de weg staan. Met de lantaarn kan je zacht licht produceren. Verlicht de hele kamer door gebruik te maken van het 26 “bolvormige ontwerp. De Lantern verspreidt het licht van de lichtbron in alle richtingen met een stralingshoek van 270 °. Nu kan je een hele ruimte vullen met zacht licht met slechts een enkele lichtbron.

Aputure Light Dome SE

 10,00

De Aputure Light Dome SE is de perfecte verlichtingsmodifier voor het maken van content, interviews en portretfotografie. De Light Dome SE bevat twee soorten diffusiestof, een licht (1,5 stops) en een zwaar (2,5 stops), waardoor gebruikers het perfecte niveau van zachtheid kunnen kiezen voor elk onderwerp dat ze filmen. Bij het filmen van een onderwerp zullen reflecties zeker optreden. Velen zijn wenselijk, zoals het licht van de ogen van een model. Met behulp van 16 glasvezelstaven garandeert de Light Dome SE prachtige ronde reflecties die altijd een lust voor het oog zijn.

Met een gewicht van ongeveer 1 kg is de Light Dome SE een van de meest draagbare verlichtingsmodificatoren ooit. Elke Light Dome SE wordt ook geleverd met een eigen draagtas om te garanderen dat je spullen veilig en klaar voor gebruik aankomen, waar je ook naartoe gaat. De Light Dome SE is ontworpen om mee te groeien met je creatieve reis.

Met de meest universele mount die mogelijk is, is deze modifier gemaakt om veelzijdig en compatibel te zijn met vele andere Bowens Mount-lampen.

 

Autocue – Datavideo TP300

 35,00

De Datavideo Prompter Kit TP-300 kan worden gebruikt in een theater, op locatie of in een videostudio. Voorbereide scripts of cue-sheets kunnen eenvoudig worden gekopieerd en geplakt in de DV-prompter-app-software (beschikbaar voor iOS- en Android-apparaten) en gescrold worden met een vooraf ingestelde snelheid. Er zijn een aantal duidelijke lettertypen, kleuren en tekstgroottes beschikbaar om lezen op verschillende afstanden comfortabel te maken.

Avenger D230 Super Clamp+Grip Head

 3,00

Om het leven nog gemakkelijker te maken, kan deze Super Clamp bijna alles vasthouden, inclusief ronde en vierkante buizen van 0,5 “tot 2”. Dit opent een hele wereld van creatieve mogelijkheden, van het bevestigen van palen, palen, poten van statief, deuren en balken.

Avenger D600 Mini Boom Arm

 6,50

Met de Avenger D600 Mini Boom arm kun je lampen boven je object plaatsen. Met een minimale lengte van 117cm en een maximale lengte van 212cm is deze boom ideaal op kleinere locaties en op transport.

Avenger E200 Stand Adapter

 3,00

Avenger E200 Stand Adapter

  • Hiermee past u een aansluiting van 28 mm (1 1/8″) aan een aansluiting van 16 mm (5/8″)
  • Ideaal voor Junior Light Tripods, klemmen en Junior Roller Bases
  • Materiaal: verchroomd staal
  • Onderste montage: 28 mm (1 1/8″)
  • Bovenste montage: 16 mm (5/8″)
  • Gewicht: 0,62 kg

Bowens mini – Bowens adapter

 2,50

De mini Bowens to Bowens adapter maakt het mogelijk om Bowens accessoires op je Weeylite Ninja of Nanlite Forza lamp te gebruiken. Hiermee krijg je de beschikking over een groot assortiment accessoires en vergroot je de mogelijkheden van je lamp.

BSL Fazer

 30,00

Met de professionele BSL Fazer komen alle lichteffecten pas echt tot hun recht. Zo wordt een film set net een tikkeltje spannender.

BSL Twist Beam 7

 50,00

de BSL Twist Beam 7LED is compact, maar voorzien van krachtige motoren waardoor de movinghead razendsnel gaat. Een rotatie van 540 graden duurt slechts 2,5 seconden. Door de zeven 15 Watt Osram 4in1 LED’s heeft de movinghead een output van 15000 Lux @ 2,5 meter. Deze beam movinghead is ondanks zijn formaat geschikt voor zelfs zware klussen.

BSL Twist Spot 75

 50,00

De BSL Twist Spot 75LED is een compacte movinghead met professionele eigenschappen. Denk bijvoorbeeld aan een 3 facet prisma. De movinghead bevat een 75 Watt LED-bron en is daarmee zeer geschikt voor diverse videoproducties.

C-Stand 30”

 7,50

C-Stand 30”
Een turtle base van verchroomd staal met 3 secties en 2 stijgbuizen
Dit systeem heeft een maximaal draagvermogen van 10 kg en een maximale hoogte van 3 m
De basis kan opgevouwen en verwijderd worden om ruimte te besparen
Specificaties
Opbouw (basis): 28 mm
Opbouw (kolom): 16 mm (5/8″) spigot
28 mm (1 1/8″) Spigot
Min. hoogte: 134 cm
Max. hoogte: 300 cm
Transportlengte: 134 cm
Belasting: 10 kg
Diameter van de staanderbuis: 35, 30, 25 mm
Statiefpoten: 25 mm
Basisoppervlakte: 95 cm
3 Secties
2 Extracten
Materiaal: verchroomd staal
Gewicht: 6,2 kg