Camera Verhuur Brabant

 • Kan je apparatuur huren als particulier?
  Nee, dit is niet mogelijk. Je kunt alleen apparatuur huren als je ingeschreven staat bij de KVK (Kamer van Koophandel). Je zult een digitaal uittreksel van de inschrijving van het handelsregister moeten kunnen tonen. Hierin staat belangrijke algemene informatie, zoals adresgegevens en gegevens over je onderneming.
 • Hoe gebruik je een waardebon tijdens het plaatsen van een reservering?
  Als je een kortingscode hebt, kun je deze tijdens stap 1 van het plaatsen van je reservering toevoegen. De korting wordt automatisch verrekend op je geplaatste reservering. Je kunt een kortingscode ontvangen door lid te worden van onze nieuwsbrief of wanneer je al eens eerder apparatuur hebt gehuurd bij Cameraverhuur Brabant.
 • Moet je borg betalen over mijn gehuurde apparatuur?
  Ja, de eerste paar keer zul je een percentage van de nieuwwaarde van je gehuurde apparatuur moeten betalen. Dit kun je op onze locatie betalen (Boelakkers 29,5591 RA Heeze). Ben je terugkerend klant, dan zal de borg afnemen.
 • Wanneer kun je de gehuurde spullen ophalen of terugbrengen?
  Je kunt de door jou gehuurde artikelen ophalen of terugbrengen tijdens de openingstijden, oftewel Maandag t/m Vrijdag van 9:00-18:00. Bij uitzondering kun je ook op afspraak je apparatuur ophalen of terugbrengen.
 • Moet je een geldig legitimatiebewijs meenemen bij het ophalen van je apparatuur?
  Ja, je zult een geldig legitimatiebewijs mee moeten nemen als je apparatuur wilt komen ophalen. Een identiteitskaart, paspoort of rijbewijs is voldoende.
 • Waar moet je rekening mee houden bij het ophalen van de gehuurde apparatuur?
  Zorg voor een geldig legitimatiebewijs en controleer de apparatuur voordat je het meeneemt.     
 • Iets werkt niet zoals het zou moeten werken, wat nu?
  Controleer eerst of de voeding goed is aangesloten. Zet het apparaat een keer aan en uit. Mocht dit niets uitmaken, neem dan direct contact met ons op.
 • Is de apparatuur verzekerd?
  Ja, de apparatuur is verzekerd via DSV apparatuurverzekering onder naam van Young Productions, Cameraverhuur Brabant is onderdeel van Young Productions. Op het gehuurde materiaal zit wel een eigen risico van €250,- .
 • Wat moet je doen als er schade ontstaat tijdens de huurperiode?
  Als er schade is ontstaan tijdens de huurperiode vinden we het belangrijk om dit zo snel mogelijk te horen. Dan kunnen we samen de situatie bekijken en het zo snel mogelijk oplossen.
 • Hoe betaal ik de borg en huur van de apparatuur?
  Na het plaatsen van je reservering wordt de order eerst door ons bevestigd. Als de reservering compleet is, kun je de huur en borg afrekenen tijdens het ophalen van je gehuurde apparatuur. Dit kan contant of met een pinpas. Er kan ook betaald worden door middel van een bankoverschrijving. 
 • Kan je een geplaatste reservering annuleren?
  Ja, dit kan. Als je 24 uur van te voren je reservering annuleert, zullen er geen kosten in rekening worden gebracht. Wanneer je minder dan 24 uur van te voren een reservering annuleert, zijn wij genoodzaakt om 50% van de huur in rekening te brengen.
 • Mag je apparatuur meenemen naar het buitenland?
  Ja, dat mag. Alle apparatuur beschikt over een Europese dekking. Wil je de apparatuur meenemen buiten Europa, dan horen wij dat graag zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.